Selecteer een pagina

Aanmelden

Cursusgelden

De cursusgelden bedragen € 55,00 voor 12 lessen (half jaar). Voor elk volgende kind uit een gezin en voor ouders met een U-pas (of een soortgelijke pas) geldt het gereduceerde tarief van € 37,50. Voor het betalen van de cursusgelden ontvangen de ouders een factuur. Leerlingen schaffen daarnaast zelf de methode Jongleren 1 van Sylvère van Lieshout aan (ca € 19,00). De map met zangstukken krijgen de leerlingen van de BKU in bruikleen. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

Locatie

De lessen vinden plaats in pastorie (activiteitenkamer) van de Oud-Katholieke Kerk Utrecht: Willemsplantsoen 3 (vlakbij de Mariaplaats). Deze locatie is op loopafstand van Utrecht Centraal. Meer informatie over de Oud-Katholieke Kerk staat elders op deze website en op www.utrecht.okkn.nl.

Interesse

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer komen kijken? Stuur dan een mailtje naar buitenschoolsekoorschool@gmail.nl! Je mag een aantal keren meedoen met een van de opleidingsklassen om uit te proberen of de BKU iets voor je is. Het is wel belangrijk dat je je van tevoren aanmeldt, zodat we weten hoeveel kinderen langs willen komen en wanneer.